Download de app
Download de app Contact opnemen Terugbelverzoek
  • Nieuws

Swipe4Work haalt €400.000 op om groei van de vacature-app te versnellen

Swipe4Work
Door , Swipe4Work
Swipe4Work haalt €400.000 op om groei van de vacature-app te versnellen
Inhoudsopgave

Swipe4Work, de opkomende Groningse startup heeft een investering van €400.000 opgehaald. De vacature-app heeft een vliegende start gemaakt na de lancering van een half jaar geleden. De kapitaalinjectie, afkomstig van de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) en G-Force Capital, vooraanstaande investeerders in de regio, stelt Swipe4Work in staat om de groeiplannen te versnellen, het product te verbeteren en de naamsbekendheid te vergroten. 

Img 2581

Opschalen

De startup is momenteel voornamelijk actief in Noord-Nederland, maar Swipe4Work gaat vanaf heden opschalen naar de Randstad. De missie is om het sollicitatieproces in een krappe arbeidsmarkt efficiënter en inclusiever te maken. Sinds de livegang van de app zes maanden geleden ging het snel. Inmiddels zijn er ongeveer 150 bedrijven aangesloten op de vacature-app zoals Belsimpel, Klippa en Enshore. Voornamelijk hippe en impactvolle bedrijven zijn succesvol op ons platform met tientallen matches en hires. De app is inmiddels al gedownload door meer dan 10.000 (latent) werkzoekenden.

Over Swipe4Work

De missie is om het sollicitatieproces in een krappe arbeidsmarkt efficiënter en inclusiever te maken. Met de vacature-app Swipe4Work kunnen werkzoekenden snel en eenvoudig passende vacatures vinden. Door te swipen kunnen gebruikers hun droombaan ontdekken, zonder een cv en motivatiebrief. De app heeft een uniek algoritme ontwikkelt om werkzoekenden te koppelen aan vacatures op basis van hun skills, persoonlijkheid en interesses, en niet enkel op basis van harde kwalificaties.

Cv's en traditionele motivatiebrieven zijn niet meer van deze tijd voor generatie Y & Z. Swipe4Work bevordert inclusiviteit tot aan de match, door kandidaten anoniem en laagdrempelig te laten solliciteren. Bovendien verrijken we vanaf november de sollicitatie-ervaring met een visuele en persoonlijke touch, door video’s van bedrijven toe te voegen. “Dit stelt kandidaten in staat om de kernwaarden en werksfeer van bedrijven beter te begrijpen en sluit aan bij de behoeften van de huidige generatie”, vertelt Mattheüs, mede-oprichter van Swipe4Work. Mattheüs Nubé benadrukte het belang van deze investering: “Deze investering is een mijlpaal voor Swipe4Work en stelt ons in staat ons product te verbeteren, AI-toepassingen door te voeren en de naamsbekendheid een boost te geven. We blijven luisteren naar feedback van werkgevers en werkzoekenden om het sollicitatieproces eerlijker, sneller en leuker te maken.”