Download de app
Download de app Contact opnemen Terugbelverzoek
  • Nieuws

Swipe4Work in Kibbeling de podcast met Nina Warink en Kalvijn

Swipe4Work in Kibbeling de podcast met Nina Warink en Kalvijn

De perfecte match: Swipe4Work in Kibbeling de Podcast met Nina Warink!

In Kibbeling de podcast vertellen Nina en Kelvin in een kibbelsessie over de vacature-app Swipe4Work. Swipe4Work is dé nieuwe manier van solliciteren voor Young Professionals.

Waarom Swipe4Work?

Swipe4Work is de nieuwe manier van solliciteren! De samenwerking tussen Swipe4Work, Kibbeling de podcast en Nina Warink is de perfecte match om de doelgroep van Young Professionals, oftewel ‘de Yuppen’, te bereiken en ervoor te zorgen dat deze hippe manier van solliciteren ervoor zorgt dat iedereen zijn droombaan kan vinden. Swipe4Work is de werk gerelateerde variant van Tinder. Doormiddel van het swipen naar de vacatures waarin jij geïnteresseerd bent, is dit de leukste manier voor het vinden van jouw toekomstige baan!

Swipe4Work in Kibbeling de podcast

Kibbelaars Nina en Kelvin hebben inmiddels al heel wat jaren een relatie en wonen samen in Amsterdam. De roots van het stel liggen echter in Groningen en de connectie met de stad en provincie is nog altijd sterk. Vandaag de dag hebben Kelvin en Nina nog heel veel samen te bespreken en hebben besloten dit publiekelijk te doen in hun eigen podcast. Met een bereik van gemiddeld 65.000 luisteraars is dit de ideale match voor Swipe4Work om te kibbelen over de vacature-app en de voordelen van de nieuwe manier van solliciteren: leuk, snel en eerlijk.

In de podcast gaan Nina en Kelvin kibbelen over of het meenemen van skills belangrijker is dan alleen een CV tijdens het sollicitatieproces. Wij van Swipe4Work zijn namelijk van mening dat er bij sollicitaties vooral gekeken moet worden naar de ‘Skills’ van de sollicitant. Werkervaringen kunnen zeker van waarde zijn, maar wat is er nou belangrijker dan het benutten van je talenten op de werkvloer.

Nieuwsgierig naar de aflevering van Kibbeling de podcast, waarin Nina Warink en Kalvijn praten over het vinden van een nieuwe baan en de vacature-app Swipe4Work. Want waarom is Swipe4Work volgens Nina en Kelvin nou dé nieuwe manier van solliciteren? Luister hier de hele aflevering.

Wie is Nina Warink?

Powervrouw Nina Warink zit zeker niet stil. Ze is uitgegroeid tot zeer succesvolle Influencer, podcastmaker, Youtuber, Onderneemster en auteur van kookboeken. Al haar dromen worden waargemaakt en Nina is heel uniek en creatief in wat ze doet. Met haar enorme bereik op social media van meer dan 600.000 volgers en de op elkaar aansluitende doelgroepen is de samenwerking tussen Swipe4Work en Nina Warink de perfecte combinatie.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook een skills-persoon en (latent) op zoek naar een nieuwe baan? Download dan nu de Swipe4Work app in de App Store of Play Store! Doorloop de korte en laagdrempelige onboarding en swipe direct naar de voor jou interessante vacatures. Krijg notificaties als er nieuwe vacatures zijn bijgekomen die passen bij jouw algoritme. Download dus snel de app en swipe onmiddellijk naar jouw eerste vacature!