Download de app
Download de app Contact opnemen Terugbelverzoek
Functie

Bezorger

Een bezorger is een medewerker die verantwoordelijk is voor het leveren van goederen of producten aan klanten op een bepaalde locatie. Ze werken meestal voor bedrijven in verschillende sectoren, zoals e-commerce, voedseldiensten, pakketbezorging of logistiek.

Wat doet een Bezorger?

Een bezorger haalt producten op van een distributiecentrum, magazijn of winkel en levert ze vervolgens af bij klanten op het door hen opgegeven adres. Ze laden de goederen in hun voertuig, plannen de route voor efficiënte bezorging en zorgen ervoor dat alle leveringen op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Daarnaast kunnen ze ook verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van betalingen van klanten, het bijhouden van bezorgregistraties en het rapporteren van eventuele problemen.

Salaris van een Bezorger

Het salaris van een bezorger kan variëren afhankelijk van het type bedrijf waarvoor ze werken, het aantal gewerkte uren en de locatie. Over het algemeen kan het salaris liggen tussen € 1.800 en € 2.500 bruto per maand voor een fulltime baan. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bonussen, kilometervergoeding en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling kunnen het totale inkomen verder beïnvloeden.

Eigenschappen en competenties Bezorger

Goede rijvaardigheid en kennis van verkeersregels zijn essentieel voor veilig en efficiënt rijden tijdens bezorgingen. Daarnaast is het belangrijk om klantgericht te zijn en vriendelijk en beleefd te zijn in de omgang met klanten.

Goede organisatorische vaardigheden en het vermogen om te werken onder tijdsdruk zijn belangrijk voor het plannen van routes en het afleveren van goederen binnen strakke schema’s. Daarnaast is het belangrijk om fysiek fit te zijn en in staat te zijn om zware objecten te tillen en te verplaatsen. Tot slot is het belangrijk om betrouwbaar en punctueel te zijn en goed samen te werken met collega’s en leidinggevenden.

Vacatures Bezorger

Als je op zoek bent naar de beste Bezorger vacatures, is Swipe4Work een handige app om te gebruiken. Met Swipe4Work kun je snel en eenvoudig solliciteren zonder een cv, sollicitatiebrief of motivatiebrief nodig te hebben. Door binnen enkele minuten een profiel aan te maken, kun je passende vacatures vinden die aansluiten bij jouw werkervaring, vaardigheden, eigenschappen en wensen. Download de app nu in de App store en de Google Play Store en ontdek alle beschikbare vacatures voor onder andere Bezorger.

Swipe gratis
naar je droombaan!

Onze app is volledig gratis voor jou. Bekijk video’s van de werkplekken en ontdek alle toffe werkgevers via onze app.

Swipe4Work is gratis Phone frame