Hoe werkt de app van Swipe4Work? 

Met onze Swipe4Work app kunnen werkzoekenden swipen tussen de diverse gematchte vacatures van werkgevers. Maak een anoniem profiel aan en swipe door de geselecteerde vacatures. Spreekt een vacature je aan? Geef deze dan direct een like. Vindt de werkgever jouw profiel ook interessant? Dan ontstaat er een match! Plan vervolgens direct een afspraak in via onze datumprikker. Een nieuwe baan vinden was nog nooit zo makkelijk. Met Swipe4work zijn cv’s, motivatiebrieven en externe recruitment bureaus niet meer noodzakelijk.

Een account aanmaken

Download de app

Voor je een account kan aanmaken, heb je natuurlijk eerst onze mobiel app nodig. Ga naar de Appstore of Playstore en download de Swipe4Work app.

Maak een account aan of log in met je Google of Apple account

Je kunt ervoor kiezen om een geheel nieuwe account aan te maken. Klik op ‘Sign up now’ om een account aan te maken. Wil je snel een account maken, maak dan gebruik van je Google of Apple account om in te loggen.  

Een profiel aanmaken

Om passende vacatures te kunnen tonen, hebben we wat informatie over je nodig. Om je profiel compleet te maken, zul je een aantal stappen moeten doorlopen in de app. Om te starten met de zoektocht naar je droombaan heb je keuze uit 2 opties: 1) Ik weet wat ik zoek en 2) Ik ben oriënterend. Afhankelijk van je keuze zullen de stappen die je doorloopt iets van elkaar afwijken. We zijn in ieder geval nieuwsgierig naar de volgende punten:

  • Selecteer de regio en een maximale afstand tot de werklocatie waar je een baan zoekt
  • Geef aan voor hoeveel uur je werk zoekt;      
  • Geef een (realistische) indicatie van het gewenste salaris
  • Geef aan in welke beroepsgroepen je interessant vindt;
  • Selecteer (een) functie(s) waar je in geïnteresseerd bent;
  • Selecteer skills die jij bezit, waar ben je goed in?;        
  • Selecteer je hoogst genoten opleiding;            
  • Geef aan hoeveel werkervaring je hebt;      
  • Kies eigenschappen die het best bij jou passen;      
  • Vul je persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden pas zichtbaar voor de werkgever na een match; 

Je profiel is compleet, tijd om te swipen 4 jouw droombaan!

Een profiel aanmaken

Swipen en vacatures liken

Op basis van jouw profiel en je ingevulde zoekvoorkeuren worden passende vacatures getoond. Vind je een vacature interessant, swipe deze dan naar rechts: like! Is de vacature voor jou niet interessant, dan swipe je de vacature eenvoudig weg naar links. 

Heb je een vacature geliked, dan zal jouw anonieme profiel zichtbaar worden bij de werkgever. De werkgever ziet dus nog geen persoonlijke informatie zoals naam, geslacht of afkomst. Kortom matches op basis van gelijkheid, zoals het hoort. De werkgever kan enkel op basis van jouw ingevulde skills, eigenschappen en vaardigheden bepalen of jij de geschikte kandidaat bent. Mocht dit het geval zijn, dan zal de werkgever jou ook een like geven: match!

Swipen en vacatures liken

Een match, wat nu?

Een match! Wanneer je een match hebt, dan betekent dit dat de werkgever geïnteresseerd is in jouw profiel. De werkgever zal vervolgens de chat starten. Je ontvangt een berichtje van de werkgever met daarbij direct een datumprikker. Prik gezamenlijk een datum om fysiek of telefonisch af te spreken. Heb je nog verdere vragen aan de werkgever, dan kun je die eenvoudig via de chat stellen. 

Een match

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de app?    

Nee! Voor jou als werkzoekende is de Swipe4Work app volledig gratis. Je kunt dus geheel vrijblijvend een account aanmaken en op zoek gaan naar jouw droombaan! Download direct de app in de Appstore of Playstore.